Na 2 smoothie:
8 niedużych moreli pozbawionych pestek
arbuz bez skórki i pestek o wielkości mieszczącej się w dwóch dłoniach
1/2 szklanki wody mineralnej gazowanej
+
kostki lodu
Morele pokroić w ćwiartki. Arbuz pokroić w kostkę. Pokrojone morele i arbuza zalać wodą mineralną i miksować blenderem na gładki, bąbelkowy koktail.
Podawać z lodem i palemką :)
Ja ostatnio szaleję na punkcie sorbetów ;)
OdpowiedzUsuńA smoothie ostatnio piję tylko z mlekiem. Ale skoro polecasz taki z wodą...
Z wodą tez jest przepyszny!:) Polecam i pozdrawiam!
UsuńMniam! Właśnie sobie piję tego smoothiego :) Bardzo orzeźwiający, idealny na upały! :)
OdpowiedzUsuńBardzo się cieszę, że smakuje! Pozdrawiam serdecznie! :)
OdpowiedzUsuń