Jestem fanką kanapek na ciepło i uwielbiam piec w domu pieczywo. Bardzo lubię też dynię, której teraz dostatek i szpinak, o którym już za chwilę będzie można tylko pomarzyć.
Dynię upiekłam i doprawiłam świeżymi ziołami. Szpinak udusiłam i doprawiłam jogurtem greckim. Do tego prażone migdały!
Pyszne kanapki na jesienny lunch.
środa, 17 października 2012
poniedziałek, 8 października 2012
Domowy chrupki chleb szwedzki z domowym twarogiem i chilli
Oczywiście można po prostu skoczyć do sklepu, kupić opakowanie Wasa, kostkę twarogu i już. Ale to nie będzie ten smak, to nie będą te wartości odżywcze a już na pewno to nie będzie ta frajda i satysfakcja.
Wbrew pozorom, upieczenie domowego chleba chrupkiego i zrobienie własnego sera, wcale nie jest takie trudne. Gorąco polecam!
Wbrew pozorom, upieczenie domowego chleba chrupkiego i zrobienie własnego sera, wcale nie jest takie trudne. Gorąco polecam!
Subskrybuj:
Posty (Atom)